Seloy Live

Seloy Oy

Seloy Oy on eristyslasivalmistuksen edelläkävijä. Investoimme ja kehitämme toimintaamme jatkuvasti, jotta voimme tarjota teollisesti eristyslaseja käyttäville yrityksille alan korkealuokkaisimman ja laajimman tuotevalikoiman.

 

Valmistamme eristyslaseja kaikkiin käyttötarkoituksiin ja kohteisiin

Viimeisimpiä investointejamme ovat vesileikkuukone, palolasijalostus, uusi toiminnanohjausjärjestelmä ja puhdastila. Valmistuslinjamme ovat huipputeknologiaa ja samoin kuin tuotantoa valvovat laatuskannerimme. Nämä panostukset yhdessä varmistavat tavaramerkkimme: erittäin korkealaatuiset tuotteet.

Tuotteidemme laatua valvovat yhdessä Inspecta Sertifiointi Oy ja Valtion Teknillinen Tutkimuskeskus VTT eurooppalaisen standardin (SFS EN 1279-1:2005, SFS EN 1279-5:2005, SFS EN 1279-6:2003, TR 332:2008) edellyttämin toimenpitein.

Kaikki tuotteemme ovat CE-merkittyjä, mukaan lukien SG-eristyslasimme, kun se on on valmistettu TPS-BU-välilistalla. Edelläkävijöinä olemme tässä toisia Euroopassa ja ainoita Pohjoismaissa.

Seloy kehittää rohkeasti uusia tuotteita ja testaa uusia ideoita. Vuodesta 2016 olemme myyneet ja markkinoineet interaktiivisia lasituotteita Seloy Live -brändin alla. Tästä esimerkkinä on patentoimamme interaktiivinen kosketusikkuna Seloy Live SENSE.

Me olemme perheyritys

Juuremme ovat syvällä, tulevaisuuden näkymät korkealla ja päätöksenteko lähellä. 30 vuoden kokemus takaa teknisen neuvontamme asiantuntijuuden. Sen ansiosta pystymme aina tarjoamaan asiakkaan tarpeisiin parhaiten sopivat eristyslasiratkaisut. Lue lisää omistajaperheestä Perhe-sivulta.

Osoituksena osaamisesta ja laadusta useat Suomen merkittävimmät ja vaativimmat rakennuskohteet valitsevat vuosittain eristyslasiratkaisumme. Esimerkkejä tällaisista kohteista löydät Referenssit-osiosta.