Seloy Live

18.06.2018

Tekninen tuotepäällikkö Seloy Livelle

ARE YOU AWESOME? JOIN OUR TEAM!

TEKNINEN TUOTEPÄÄLLIKKÖ KEHITTÄMÄÄN TUOTTEITA JA AVUSTAMAAN PROJEKTEISSA.

Hieno homma, että Digital Signage on sinulle tuttu juttu, ja olet toiminut AV-alalla ja kiinnostunut sen uusista suuntauksista. Pidät itseäsi hands on -tyyppisenä, oma-aloitteisena henkilönä etkä pelkää tarttua toimeen.
Omaat kokemusta elektroniikan kanssa toimimisesta ja asennusprojekteista, ja pystyt tekniseen suunnittelutyöhön. Olet ehkä ennenkin ollut aloittelevassa yrityksessä hommissa ja hyppäät ketterästi sinne missä apuasi milloinkin tarvitaan.

Seloy Live on perheyritys Seloyn tytäryhtiö, joka myy ja markkinoi interaktiivisia lasituotteita. Live on upea sekoitus start up -henkisyyttä ja 30 vuoden kokemusta lasista ja lasirakentamisesta. Päätuotteitamme on kosketuspintana toimiva ikkuna SENSE, sekä interaktiivinen peili SHINE. Tehtaamme sijaitsee Huittisissa, ja toimisto Espoon Otaniemessä.

Lähetä omannäköisesi hakemus ja CV palkkatoiveineen osoitteeseen applications@seloylive.com viimeistään 15.7.2018.

Paikka täytetään heti sopivan tyypin löydyttyä.

Lisätietoa tehtävästä antaa operatiivinen johtaja Jukka Vänskä,

0400 937 237 jukka.vanska@seloylive.com


Emme seuraa kehitystä, viemme sitä eteenpäin.

Seloylla on vuosikymmenten kokemus koko suomalaisen lasirakentamisen kehityksestä ja kehittämisestä. Me tiedämme, miten suunnitellaan, valmistetaan ja toimitetaan erilaisia lasiratkaisuja tavalla, jonka ansioista asiakkaamme projektit menevät jouhevasti maaliin ja loppukäyttäjän tarpeet tulevat täytettyä parhaalla mahdollisella tavalla.

Tutustu yritykseen ja palveluihimme »