Seloy Live

29.11.2021

Osta työtä Suomeen -päivä 3.12.2021

Jälleen on se aika vuodesta kun haluamme kannustaa kaikkia suosimaan suomalaisia tuotteita sekä palveluita. Osta työtä Suomeen-päivää vietetään nyt seitsemättä kertaa. Koronakriisin vaikutuksesta suomalaisten tuotteiden ja palveluiden ostaminen onkin tärkeämpää kuin koskaan, jotta työpaikat säilyvät ja turvaamme kotimaisen tuotannon myös jatkossa. Kotimaisuudesta kertovat Avainlippu ja Design from Finland-merkinnät.
 
MITÄ? Perjantaina 3.12. ostetaan vain suomalaisia tuotteita ja palveluita. Eli skarppina kauppalistan kanssa ja sinivalkoista henkeä valintoihin, siitä voi tulla tapa!
 
MIKSI? Ostamalla suomalaisia tuotteita ja palveluita luodaan Suomeen uusia työpaikkoja. Jos jokainen suomalainen käyttäisi 10 euroa kuukaudessa enemmän suomalaisiin tuotteisiin ja palveluihin, syntyisi Suomeen vuositasolla 10 000 uutta työpaikkaa.
 
MITEN OSALLISTUN? Osallistu tähän Facebook-tapahtumaan (https://www.facebook.com/events/244818004278344?active_tab=about), kutsu kaverisi mukaan ja haasta myös heidät osallistumaan Osta työtä Suomeen -päivään. Ja mikä tärkeintä: käy itse perjantaina 3.12. ostoksilla ja osta vain suomalaista.
 
MITÄ OSTIT? Jaa se kanssamme: ota kuva ostoksistasi ja jaa se somessa tunnisteella #ostatyötäsuomeen.
 
KUKA JÄRJESTÄÄ? Osta työtä Suomeen -päivän järjestävät Suomalaisen Työn Liitto ja sen hallinnoimat Avainlippu- ja Design from Finland -merkit. Avainlippu-alkuperämerkistä tunnistat Suomessa valmistetun tuotteen tai Suomessa tuotetun palvelun. Design from Finland -merkki kertoo, että tuote tai palvelu on muotoiltu Suomessa ja sen ammattimaiseen muotoiluun on investoitu.
 
Osta työtä suomeenAvainlippu

 


Emme seuraa kehitystä, viemme sitä eteenpäin.

Seloylla on vuosikymmenten kokemus koko suomalaisen lasirakentamisen kehityksestä ja kehittämisestä. Me tiedämme, miten suunnitellaan, valmistetaan ja toimitetaan erilaisia lasiratkaisuja tavalla, jonka ansioista asiakkaamme projektit menevät jouhevasti maaliin ja loppukäyttäjän tarpeet tulevat täytettyä parhaalla mahdollisella tavalla.

Tutustu yritykseen ja palveluihimme »