Seloy Live

30.04.2018

MYYNNIN MIETTEITÄ LASIKOULUTUKSESTA

 

Pilkingtonin järjestämä PK2-kurssi (Advanced Procuct Knowledge) järjestettiin NSG Groupin European Technical Centerissä  Englannin Lathomissa 24.-26.4. Kurssi on tuotetietouteen pohjautuvan peruskurssin syventävä osa, ja odotimme jo ennakkoon tuhtia tietopakettia.

Kurssilla käsiteltiin kolmen päivän aikana laajasti alan ajankohtaisia asioita, kuten EU standardeja ja CE-merkintää. Kurssilla pääsimme päivittämään tietojamme myös lasin lujuus- U-arvo- sekä lämpökuormalaskennan osalta.
Kävimme läpi myös ympäristöön liittyviä seikkoja ja ääneneristysasioita ja teimme harjoituksia ryhmätyömuodossa.

Kurssi oli erittäin mielenkiintoinen ja antoisa, ja saimme paljon uusia ajatuksia hyödynnettäväksi päivittäisessä työssämme. 

 

Jonne Ylikännö, Tekninen myyjä

Harri Korpela, Myyntipäällikkö

 

Myynnin säännöllisillä koulutuksilla pidämme huolen siitä, että myyntitiimin lasitekninen tieto pysyy erinomaisena  ja voimme palvella asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla.  


Emme seuraa kehitystä, viemme sitä eteenpäin.

Seloylla on vuosikymmenten kokemus koko suomalaisen lasirakentamisen kehityksestä ja kehittämisestä. Me tiedämme, miten suunnitellaan, valmistetaan ja toimitetaan erilaisia lasiratkaisuja tavalla, jonka ansioista asiakkaamme projektit menevät jouhevasti maaliin ja loppukäyttäjän tarpeet tulevat täytettyä parhaalla mahdollisella tavalla.

Tutustu yritykseen ja palveluihimme »