Seloy Live

19.10.2018

Henkilöstöesittely osa 6

 

Harri Korpela

Kuka olet?

Olen pohjimmiltani köyliöläinen, mutta nyttemmin huittislaistunut perheenisä. Harrastan monipuolisesti liikuntaa; mm. maantiepyöräilyä, jääkiekkoa, lenkkeilyä ym. Lisäksi maanpuolustustyö ja auto harrastus ovat lähellä sydäntäni.

 

Milloin aloitit Seloylla?

Olen tullut taloon myyjäksi toukokuussa 2002.

 

Mitä teet?

Olen työskennellyt alusta lähtien myynnin parissa, mutta samalla tutustunut tarkasti tuotantoon ja sen prosesseihin. Myös lasitekniikka ja siihen liittyvät haasteet ovat alusta asti olleet lähellä sydäntäni. Nykyisin toimin myyntipäällikkönä ja olen talon jokapaikanhöylä, joka sotkeutuu kaikkeen mahdolliseen. Toimin myös johtoryhmän jäsenenä.

 

Vahvuutesi?

Olen vahvimmillani pienessä kiireessä ja paineessa. Myös ongelmanratkaisu on vahvuuksiani, eli mielelläni mietin parasta ratkaisua kuhunkin kohteeseen ja pyrin aina löytämään kokonaisedullisimman ratkaisun. Sosiaalisena tyyppinä viihdyn porukassa ja mielelläni olenkin usein äänessä.

 

Parasta työssäsi?

Hyvä työyhteisö ja työnantaja, jossa päätöksenteko on lähellä ja tarvittaessa todella nopeaa. Alati muuttuva lasimaailma, jossa haastetta tuovat muuttuva lainsäädäntö ja määräykset ja toisaalta jatkuvasti kehittyvä lasiteknologia. Pidän myös työn tietynlaisesta projektiluonteisuudesta ja asiakkaiden haasteiden (ongelmien) ratkaisusta.

 

Jos olisit lasi, minkälainen lasi olisit?

Laminoitu Anticondensation Suncool 70/35, luja, monipuolinen ja huurtumaton! 


Emme seuraa kehitystä, viemme sitä eteenpäin.

Seloylla on vuosikymmenten kokemus koko suomalaisen lasirakentamisen kehityksestä ja kehittämisestä. Me tiedämme, miten suunnitellaan, valmistetaan ja toimitetaan erilaisia lasiratkaisuja tavalla, jonka ansioista asiakkaamme projektit menevät jouhevasti maaliin ja loppukäyttäjän tarpeet tulevat täytettyä parhaalla mahdollisella tavalla.

Tutustu yritykseen ja palveluihimme »