Seloy Live

29.08.2018

Henkilöstöesittely osa 5

Mika Kyrömäki

 

Kuka olet?

Olen Mika Kyrömäki, perheellinen neljän lapsen isä. Talouteen kuuluu myös kolme koiraa ja pari hevosta. Harrastan metsästystä ja ajokoetoimintaa, sekä pyrin olemaan mahdollisimman paljon mukana lasten harrastuksissa jääkiekossa, kalastuksessa ja ratsastuksessa. Koulutukseltani olen laivasähköasentaja, olen myös suorittanut lasikeraamisen alan ammattitutkinnon.

 

Milloin aloitit Seloylla?

Aloitin elokuussa 1997 

Mitä teet?

Työtehtäviini kuuluu kaikki eristyslasin valmistukseen liittyvät työt. Pääsääntöisesti teen välitilaristikot ym. erikoislistat, vastaan valmistusmateriaalien kierrätyksestä tuotannossa ja toisinaan olen apuna myös eristyslasin valmistuslinjoilla. Toimin myös työsuojeluvaltuutettuna.

 

Vahvuutesi?

Monipuolinen osaaminen eristyslasivalmistuksessa, sekä pitkäjänteisyys hankalissa työtehtävissä. Pyrin myös olemaan hyvissä väleissä kaikkien työkavereiden kanssa.

 

Parasta työssäsi?

Työn vaihtelevuus ja välillä haasteellisuuskin. Hyvät työkaverit ja työskentelyolosuhteet.

 

Jos olisit lasi, minkälainen lasi olisit?

Laminoitu optiwhite, kestävä ja turvallinen, hyvin läpinäkyvä.


Emme seuraa kehitystä, viemme sitä eteenpäin.

Seloylla on vuosikymmenten kokemus koko suomalaisen lasirakentamisen kehityksestä ja kehittämisestä. Me tiedämme, miten suunnitellaan, valmistetaan ja toimitetaan erilaisia lasiratkaisuja tavalla, jonka ansioista asiakkaamme projektit menevät jouhevasti maaliin ja loppukäyttäjän tarpeet tulevat täytettyä parhaalla mahdollisella tavalla.

Tutustu yritykseen ja palveluihimme »