Seloy Live

Seloy työnantajana

03440
Työtapaturmaa VUONNA 2018 PAIKALLINEN TYÖNANTAJA
JO 34 VUOTTA
VAKITUISTA TYÖNTEKIJÄÄ

 

Seloy on perheyritys, jossa juuret ovat syvällä,
tulevaisuudennäkymät korkealla ja päätöksenteko lähellä.

Seloy on perheyhtiö, jossa päätöksenteko on lähellä. Seloylla nähdään vaivaa, että henkilöstö viihtyy ja voi hyvin. Olemme vakuuttaneet henkilöstömme kattavasti myös työajan ulkopuolella ja meille on tärkeää pitää huolta työssä jaksamisesta. Tauolla käymme porukalla ja aamuisin talo tarjoaa kahvit ja voileivät. Työntekijämme saavat meillä mm. liikunta- ja virike-etua. Lisäksi työntekijöille hankitaan säännöllisesti vuosittain työasut.

Uudet työntekijät perehdytetään huolellisesti ja erityisesti työturvallisuusasiat ovat tärkeässä osassa. Joka osastolla on ensiaputaitoisia henkilöitä, joiden osaamista päivitetään säännöllisesti. Olemme onnistuneet työturvallisuuden varmistamisessa hyvin, sillä työtapaturmia sattuu meillä erittäin harvoin

 

Tutustu yritykseen

  

 

MIELENKIINTOISIA JA MONIPUOLISIA TYÖTEHTÄVIÄ

Meillä työskentelee tuotannossa mm. lasinleikkaajia, pesukoneen hoitajia, elementtien kasaajia, kittaajia ja varastotyöntekijöitä. Lisäksi talossa työskentelee toimihenkilöitä, mm. työn suunnittelun ja logistiikan parissa sekä myynnissä ja sen tukitoimissa. Vuosittain työllistämme myös määräaikaisesti sesonkityöntekijöitä ja työharjoittelijoita. Kehitämme toimintaamme jatkuvasti ja meillä onkin toisinaan tarjota mielenkiintoisia tutkimusaiheita esimerkiksi päättötyötään tekevälle opiskelijalle. Tuotannossa työskentely vaatii vähintään 18 vuoden iän.

 

Anita Virtanen, Lasintarkastaja

Jonne Ylikännö, tekninen myyjä

Lasintarkastaja Anita Virtasen Seloy-ura alkoi 25-vuotiaana TE-toimiston yhteydenotosta vuonna 1997. Seloyn ja lasialan tuntemusta Anitalla ei ollut ennestään yhtään, mutta vanhojen ammattitaitoisten työntekijöiden osaaminen tarttui nopeasti perehdytyksessä. Aluksi nykyinen lasin Halu päästä osaksi paikallista teollisuutta sekä Seloylla jo työskentelevät tutut saivat paljasjalkaisen huittislaisen, Jonne Ylikännön, tarttumaan tilaisuuteen, kun mahdollisuus liittyä Seloyn riveihin avautui toukokuussa 2017. Vaikka myyntityöhön hyppääminen olikin miehelle täy

 

Lue uratarina

Lue uratarina

  

  

AVOIMET TYÖPAIKAT

MYYJÄ

Seloy Oy on eristyslasivalmistuksen edelläkävijä ja vahva asiantuntija yli 30 vuoden kokemuksella. Haemme nyt vahvistusta monenlaisten ja -kokoisten yritysten kanssa tekemäämme B-to-B-myyntiin. Jatkuvan kehitystyön tuloksena syntyneiden interaktiivisten Seloy Live -lasituotteiden kysyntä on kovassa kasvussa, ja nyt etsimme teknistä myyjää vastaamaan erityisesti näiden tuotteiden myynnistä. Sivun oikeasta yläkulmasta pääset tutustumaan Seloy Live-brändiin ja tuotteisiin.

Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä uniikkien ja innovatiivisten tuotteiden parissa sekä tehdä kansainvälistä kauppaa englannin kielellä. Työtä tehdään pääasiassa Huittisten toimistolla, lisäksi tehtävässä pääsee tutustumaan monenlaisiin toimintaympäristöihin ja yhteistyökumppaneihin kotimaassa ja Euroopassa. Valmiit työkalut ja tiimin sekä johdon tuki antavat hyvän pohjan tehtävässä onnistumiselle. Meillä työskennellään oma-aloitteisesti, rohkeasti ja luotettavasti. Pidämme henkilöstöstämme huolta ja hyvää meininkiä yllä. Tule mukaan viemään kehitystä eteenpäin.

Lähetä hakemuksesi 23.4.2019 mennessä osoitteeseen rekry@seloy.fi

Kysy lisää Henri Kiurulta eli toimari-Henkalta Puhelin/Whatsapp 044 3283434

 

  

JUURET SYVÄLLÄ JA TULEVAISUUDENNÄKYMÄT KORKEALLA

 

Olemme lasinjalostuksen edelläkävijä ja ammattitaitoomme luotetaan maanlaajuisesti. Olemme mukana tekemässä näyttäviä ja mielenkiintoisia kohteita, kuten Pandatalo Ähtärissä tai vaikkapa Kauppakeskus Triplan lasikatto. Kehitämme myös jatkuvasti uusia tapoja hyödyntää lasipintaa ja uskallamme kokeilla uutta. Tule mukaan viemää kehitystä eteenpäin!

Lisätietoa meillä työskentelystä ja avoimista paikoista antaa henkilöstöpäällikkö Annika Kiuru.

 

Tuotteet ja palvelut

Yhteystiedot