Seloy Live

Seloy työnantajana

33640
Työtapaturmaa VUONNA 2021 PAIKALLINEN TYÖNANTAJA
JO 36 VUOTTA
VAKITUISTA TYÖNTEKIJÄÄ

 

Seloy on perheyritys, jossa juuret ovat syvällä,
tulevaisuudennäkymät korkealla ja päätöksenteko lähellä.

Seloy on perheyhtiö, jossa päätöksenteko on lähellä. Seloylla nähdään vaivaa, että henkilöstö viihtyy ja voi hyvin. Olemme vakuuttaneet henkilöstömme kattavasti myös työajan ulkopuolella ja meille on tärkeää pitää huolta työssä jaksamisesta. Tauolla käymme porukalla ja aamuisin talo tarjoaa kahvit ja voileivät. Työntekijämme saavat meillä mm. liikunta- ja virike-etua. Lisäksi työntekijöille hankitaan säännöllisesti vuosittain työasut.

Uudet työntekijät perehdytetään huolellisesti ja erityisesti työturvallisuusasiat ovat tärkeässä osassa. Joka osastolla on ensiaputaitoisia henkilöitä, joiden osaamista päivitetään säännöllisesti. Olemme onnistuneet työturvallisuuden varmistamisessa hyvin, sillä työtapaturmia sattuu meillä vähän.

Olemme laatineet henkilöstön kanssa yhteiset strategiset tavoitteet, joita kohti kuljemme. Nämä tavoitteet on kuvattu menestyksen portaina, ja portailla eteneminen on jokaisen Seloylaisen vastuulla.

seloy menestyksen portaat

 

Tutustu yritykseen

  

 

MIELENKIINTOISIA JA MONIPUOLISIA TYÖTEHTÄVIÄ

Meillä työskentelee tuotannossa mm. lasinleikkaajia, pesukoneen hoitajia, elementtien kasaajia, kittaajia ja varastotyöntekijöitä. Lisäksi talossa työskentelee toimihenkilöitä, mm. työn suunnittelun ja logistiikan parissa sekä myynnissä ja sen tukitoimissa. Vuosittain työllistämme myös määräaikaisesti sesonkityöntekijöitä ja työharjoittelijoita. Kehitämme toimintaamme jatkuvasti ja meillä onkin toisinaan tarjota mielenkiintoisia tutkimusaiheita esimerkiksi päättötyötään tekevälle opiskelijalle. Tuotannossa työskentely vaatii vähintään 18 vuoden iän.

 

Anita Virtanen, Lasintarkastaja

Jonne Ylikännö, tekninen myyjä

Lasintarkastaja Anita Virtasen Seloy-ura alkoi 25-vuotiaana TE-toimiston yhteydenotosta vuonna 1997. Seloyn ja lasialan tuntemusta Anitalla ei ollut ennestään yhtään, mutta vanhojen ammattitaitoisten työntekijöiden osaaminen tarttui nopeasti perehdytyksessä. Aluksi nykyinen lasin Halu päästä osaksi paikallista teollisuutta sekä Seloylla jo työskentelevät tutut saivat paljasjalkaisen huittislaisen, Jonne Ylikännön, tarttumaan tilaisuuteen, kun mahdollisuus liittyä Seloyn riveihin avautui toukokuussa 2017. Vaikka myyntityöhön hyppääminen olikin miehelle täy

 

Lue uratarina

Lue uratarina

  

  

AVOIMET TYÖPAIKAT

Seloy on alansa suunnannäyttäjä ja meillä työskentelee joukko kovia ammattilaisia. Ilmoitamme kaikki avoimet työpaikat verkkosivuillamme. Haku kaikkiin tehtäviin tapahtuu avoimella hakemuksella osoitteeseen rekry@seloy.fi

TÄLLÄ HETKELLÄ MEILLÄ EI OLE AVOIMIA TYÖPAIKKOJA

 

 

 

JUURET SYVÄLLÄ JA TULEVAISUUDENNÄKYMÄT KORKEALLA

 

Olemme lasinjalostuksen edelläkävijä ja ammattitaitoomme luotetaan maanlaajuisesti. Olemme mukana tekemässä näyttäviä ja mielenkiintoisia kohteita, kuten Pandatalo Ähtärissä tai vaikkapa Kauppakeskus Triplan lasikatto. Kehitämme myös jatkuvasti uusia tapoja hyödyntää lasipintaa ja uskallamme kokeilla uutta. Tule mukaan viemää kehitystä eteenpäin!

Lisätietoa meillä työskentelystä ja avoimista paikoista antaa henkilöstöpäällikkö Annika Kiuru.

 

Tuotteet ja palvelut

Yhteystiedot