Seloy Live

Ulkorakenteet

Automaattiset tuotantolinjamme, valmistuslinjojen laatuskannerit ja laadukkaat materiaalit varmistavat eristyslasiemme mittatarkkuuden ja ensiluokkaisuuden. Lasityyppien, rakenteiden ja välilistojen ominaisuudet saavat aikaan sen, että sama tuote ei ole paras jokaiseen kohteeseen. Tärkeintä on löytää juuri oikea lasirakenne oikeaan paikkaan, ja tämä on meidän erityisosaamistamme. Väärin määriteltyinä lasien erityisominaisuudet tuovat ainoastaan lisäkuluja ilman vastaavaa hyötyä. Me pidämme huolen siitä, että kohteen halutut arvot tulevat täytetyiksi ja turvallisuusmääräykset otetuiksi huomioon, samalla huomioiden ratkaisujen kustannukset.

Kohteiden suunnitteluvaiheessa kannattaa mahdollisuuksien mukaan ottaa huomioon myös lasien koko. Lasit tulevat valmistajalta useimmiten jumbolevyinä, joiden koko on 3210 x 6000 mm. Mitä paremmin lasit sopivat levyyn, sitä pienempi on hukka ja sitä edullisempi hinta.
Valmistamme eristyslasit tehtaallamme Huittisissa, lue alta lisää erilaisista eristyslasivaihtoehdoistamme ulkorakenteisiin.

 

Emme seuraa kehitystä, viemme sitä eteenpäin.

Seloylla on vuosikymmenten kokemus koko suomalaisen lasirakentamisen kehityksestä ja kehittämisestä. Me tiedämme, miten suunnitellaan, valmistetaan ja toimitetaan erilaisia lasiratkaisuja tavalla, jonka ansioista asiakkaamme projektit menevät jouhevasti maaliin ja loppukäyttäjän tarpeet tulevat täytettyä parhaalla mahdollisella tavalla.

Tutustu yritykseen ja palveluihimme »