Seloy Live

TPS-BU-ERISTYSLASIT

Lyhenne TPS tulee sanoista Thermoplastic Spacer. TPS-BU-eristyslasissa on lämpömassalista, mikä tekee siitä huurtumattoman, laadukkaan ja kestävän eristyslasielementin. Listan ansiosta eristyslasin reuna-alueelle ei jää kylmäsiltaa, minkä vuoksi lasin pintalämpötila pysyy reuna-alueella huomattavasti tavanomaista eristyslasia lämpimämpänä ja siten täysin kuivana. Seloy Oy myöntää 1.2.2021 jälkeen valmistetuille TPS-BU eristyslaseille 20 vuoden pöly- ja kosteustiiveys takuun.

Lämpömassalista sopii mihin tahansa ikkunajärjestelmään, sillä sen leveys on valittavissa portaattomasti 6-18 mm välillä. Lasipaksuuksien muuttuessa eristyslasin kokonaispaksuus voidaan helposti säilyttää samana muuttamalla välilistan leveyttä.

TPS-BU-eristyslasin rakenne on joustava, sillä se ei sisällä metallia. Joustava rakenne minimoi reuna-alueiden rikkoutumisen riskin. Se myös mahdollistaa erilaisten erikoislasien käytön uudella tavalla, sillä esimerkiksi kuviolasien pinnan sijainti on valittavissa täysin vapaasti.

Tutkitusti yhteensopivat aineet mahdollistavat myös pintalistattomat lasitukset. TPS-BU-välilistalla valmistetut structural glazing (SG) -eristyslasimme ovat CE-merkittyjä. Toteutamme lasitukset tarpeen mukaan myös lippalaseina, ja voimme käyttää eri järjestelmien asennuspaloja (ns. U-palat). 4SG materiaali kiinnittyy lasiin kemiallisesti, parantaen eristyslasin tiiveyttä entisestään.

Emme seuraa kehitystä, viemme sitä eteenpäin.

Seloylla on vuosikymmenten kokemus koko suomalaisen lasirakentamisen kehityksestä ja kehittämisestä. Me tiedämme, miten suunnitellaan, valmistetaan ja toimitetaan erilaisia lasiratkaisuja tavalla, jonka ansioista asiakkaamme projektit menevät jouhevasti maaliin ja loppukäyttäjän tarpeet tulevat täytettyä parhaalla mahdollisella tavalla.

Tutustu yritykseen ja palveluihimme »