Seloy Live

Takuu ja toimitus

Lasin kuljettaminen ehjänä, ajallaan ja parhaimmalla mahdollisella tavalla pakattuna on yksi lasirakentamisen keskeisempiä asioita.

 Kuljetuksissa käytämme pääsääntöisesti kahta tapaa

Kuljetusyrittäjä Esa Akkanen ajaa ns. omaa autoamme. Esa on itsenäinen yrittäjä, mutta ajaa kuljetuksiamme Seloy:n väreissä olevalla autolla. Hänellä on käytössään myös iso lasinostin, ja Esan nostopalvelu onkin erittäin suosittu erityisesti isoja ja painavia laseja asennettaessa. Nostimella pystyy nostamaan 17 m:n päästä aina 700 kiloon asti. Kysy lisää myynnistämme.

Kiitolinja on pääyhteistyökumppanimme kuljetuksissa. Heidän erittäin laaja kuljetusverkostonsa takaa toimitukset lähes kaikkialle.
Toki voimme toimittaa myös asiakkaan preferoimalla kuljetusyhtiöllä, kerro meille toiveistasi mahdollisimman aikaisessa vaiheessa.

Pakkaustapoja käytössämme on useita

Niistä yleisimpiä ovat metalliset A-pukit, puulaatikot ja puupukit. Pyrimme suosimaan metallipukkeja tehdastoimituksissa ja työmaatoimituksissa. Lasit voidaan pakata asiakkaan haluamalla tavalla ja hänen haluamaansa järjestykseen, mikä usein helpottaa työmaalogistiikkaa, nopeuttaa asennusta ja luonnollisesti laskee asiakkaamme omia kustannuksia merkittävästi. Pakkaamme kuitenkin lasit aina ensisijaisesti niin, että särkymisriski on mahdollisimman pieni.

Lasi materiaalina on äärimmäisen altis vauriolle kuljetuksen aikana

Välillä kaikesta huolimatta käy niin, että lasi joko rikkoutuu tai muuten vioittuu matkalla. Tällöin, toimitusehdosta riippuen, asiakkaalla on mahdollisuus hakea meidän kuljetusvakuutuksestamme korvaus rikkoutuneesta lasista ja näin saada nopeasti uusi korvaava lasi tilalle.

Vakuutusyhtiömme Lähi-Tapiolan toimintaohjeet kuljetusvakuutushakemusta varten voit katsoa ja tulostaa täältä PDF.

Käytännössä asia usein selviää jo yhdellä puhelinsoitolla heidän korvauspalveluunsa. Numero on: (09) 453 3977.