Seloy Live

Sisätilat

Lasin käyttö projektiteollisuudessa on kasvussa, ja me pystymme toimittamaan oikeanlaiset eristyslasit joka kohteeseen.
Eristyslaseja voidaan käyttää sisätiloissa esimerkiksi silloin, kun rakenteen tulee olla osastoiva, kun tarvitaan tehokasta ääneneristystä tai kun halutaan näkösuojaa kahden tilan välille.

Perinteisempien eristyslasielementtien lisäksi valmistamme tehtaallamme myös uudenlaisia tuotteita, kuten himmennettäviä ns. älylaseja ja eristyslasielementtejä integroiduilla kaihtimilla.

Lämpömassalista sopii mihin tahansa ikkunajärjestelmään, sillä sen leveys on valittavissa portaattomasti 6-18 mm välillä. Lasipaksuuksien muuttuessa eristyslasin kokonaispaksuus voidaan helposti säilyttää samana muuttamalla välilistan leveyttä.

TPS-BU-eristyslasin rakenne on joustava, sillä se ei sisällä metallia. Joustava rakenne minimoi reuna-alueiden rikkoutumisen riskin. Se myös mahdollistaa erilaisten erikoislasien käytön uudella tavalla, sillä esimerkiksi kuviolasien pinnan sijainti on valittavissa täysin vapaasti.

Tutkitusti yhteensopivat aineet mahdollistavat myös pintalistattomat lasitukset. TPS-BU-välilistalla valmistetut structural glazing (SG) -eristyslasimme ovat CE-merkittyjä. Toteutamme lasitukset tarpeen mukaan myös lippalaseina, ja voimme käyttää eri järjestelmien asennuspaloja (ns. U-palat). 4SG materiaali vulkanisoituu lasiin, parantaen eristyslasin tiiveyttä entisestään.

Emme seuraa kehitystä, viemme sitä eteenpäin.

Seloylla on vuosikymmenten kokemus koko suomalaisen lasirakentamisen kehityksestä ja kehittämisestä. Me tiedämme, miten suunnitellaan, valmistetaan ja toimitetaan erilaisia lasiratkaisuja tavalla, jonka ansioista asiakkaamme projektit menevät jouhevasti maaliin ja loppukäyttäjän tarpeet tulevat täytettyä parhaalla mahdollisella tavalla.

Tutustu yritykseen ja palveluihimme »