Seloy Live

Palonsuojalasit

Seloy Oy on nyt myös palonsuojalasien jalostaja. Valikoimamme on kasvanut Fireswiss -palonsuojalasien tuoteperheellä - näin voimme tarjota entistä laajempia tuotekokonaisuuksia myös CE-merkittyjen palonsuojalasien osalta.

Katso tästä Glas Tröschin video palonsuojalaseista.

Uuden palolasiosastomme vesileikkuukone leikkaa lasit korkealuokkaisella reunajäljellä, mittatarkasti. Mittatarkkuus helpottaa lasien asennusta, ja laadukas reunajälki puolestaan parantaa lasien kestävyyttä ääriolosuhteissa. Jalostamiemme palonsuojalasien pakkasensietokyky on peräti -40˚C.

Valikoimaamme kuuluvat normaalituotteiden lisäksi tasomaiset palonsuojalasit sekä palonsuojaeristyslasit. Palonsuojaeristyslasit ovat saatavilla edistyksellisellä TPS-BU-välilistalla sekä komposiitti- ja teräsvälilistoilla. TPS-BU-välilistan portaaton leveydensäätö mahdollistaa elementin kokonaispaksuuden tarkan säätämisen paksujen palolasien kanssa. Yhdessä vesileikkuun kanssa myös muotolasit onnistuvat erittäin laadukkaasti. Kolminkertaisella rakenteella on mahdollista saavuttaa 0,5 W/m2K:n U-arvo. Lisätietoa TPS-BU-välilistasta.

Meiltä löydät ratkaisut seuraaviin paloluokkiin sekä sisä- että ulkokäyttöön:

  • E/EW 30
  • EI15
  • EI30
  • EI60

Tuotantomme on tarkastanut ja sertifioinut Inspecta Oy

Emme seuraa kehitystä, viemme sitä eteenpäin.

Seloylla on vuosikymmenten kokemus koko suomalaisen lasirakentamisen kehityksestä ja kehittämisestä. Me tiedämme, miten suunnitellaan, valmistetaan ja toimitetaan erilaisia lasiratkaisuja tavalla, jonka ansioista asiakkaamme projektit menevät jouhevasti maaliin ja loppukäyttäjän tarpeet tulevat täytettyä parhaalla mahdollisella tavalla.

Tutustu yritykseen ja palveluihimme »