Seloy Live

HELSINGIN KESKUSKIRJASTO OODI

Rakentamisen taideteos, jonka muotokielessä yhdistyy niin perinteet kuin modernismikin

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Oodi Helsinki, Töölönlahti

Aivan Helsingin keskustastassa sijaitseva Oodi on kirjastorakennus, jossa yhdistyvät lukuisat toiminnot aina vilkkaista tapahtumista rauhallisiin kirjastopalveluihin. Rakennuksesta löytyy myös kahvila, kaupunkiverstas, erilaisia studio- ja pelihuoneita sekä työ- ja kokoustiloja. 

Oodi on kansainvälistestikin merkittävä kohde. Sen huomioita herättävä puuverhoilu lasi- ja teräsrakenteineen saavat satunnaisenkin kulkijan ihailemaan luomusta. Kirjastoa pidetäänkin suomalaisen rakentamisen käyntikorttina.

Myös Seloy Liven kädenjälki näkyy rakennuksessa. Pääsimme toimittamaan toisessa kerroksessa olevaan "kuutioon" Seloy Live SENSE interaktiiviset lasiseinät. Mielenkiintoiseksi tämän ratkaisun tekee sen monipuolisuus. Laseissa on sähkösäätöinen kauko-ohjattavissa oleva on/off-toiminto, jolla voidaan säätää läpinäkyvyyttä. Lasien ollessa opaali tilassa, on niihin mahdollista projisoida sisältöä vaivatta. Kirsikkana kakun päällä yhdellä lasiseinällä on käytössä kosketusominaisuus eli lasipintaa voidaan käyttää interaktiivisena alustana esimerkiksi työpaja käytössä. Tässä innovatiivisessa ratkaisussa on haluttu tuoda yhteen niin näyttävyys kuin toiminnallisuuskin. Ominaisuuksiensa ansiosta tila muokkautuu moneen eri käyttötarkoitukseen sopivaksi.

Seloy Live SENSE interaktiivista lasiratkaisua on mahdollista käyttää niin sisä- kuin ulkotiloissa. Sen käyttökohteita ovat esimerkiksi neukkarit, julkisivulasit, sisäväliseinät ja näyteikkunat.

Liven tuotteisiin voi tutustua tarkemmin alla olevasta linkistä:

SELOY LIVE

 

 

 
 
 
 
 

Emme seuraa kehitystä, viemme sitä eteenpäin.

Seloylla on vuosikymmenten kokemus koko suomalaisen lasirakentamisen kehityksestä ja kehittämisestä. Me tiedämme, miten suunnitellaan, valmistetaan ja toimitetaan erilaisia lasiratkaisuja tavalla, jonka ansioista asiakkaamme projektit menevät jouhevasti maaliin ja loppukäyttäjän tarpeet tulevat täytettyä parhaalla mahdollisella tavalla.

Tutustu yritykseen ja palveluihimme »

{literal}