Seloy Live

M-TALO

Seinäjoelle 2021 lopussa valmistunut M-talo on paljon muutakin kuin vain sairaala.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Seinäjoen M-talo, 2021

Seinäjoen uusin sairaalatalo M valmistui vuoden 2021 loppupuolella. M-taloon eli ns. Mahdollisuuksien taloon muuttavat kaikki Törnävän sairaala-alueen psykiatriset palvelut. Talo on varustettu viimeisimmällä teknologialla, joka tulee palvelemaan vuosikymmeniä käytössä. M-talo on paljon muutakin kuin sairaala. Talossa on myös kaikille käyttäjille avoin kirjasto, ravintola, liikuntasalit sekä kahvila-ravintola.

M-talon rakentaminen alkoi vuonna 2019 ja sen bruttopinta-ala on 27354 neliömetriä. Saimme osaltamme olla mukana lasitoimittajana tässä mielenkiintoisessa ja haasteellisessa projektissa. Kohde oli erittäin monipuolinen ja toimitukseen kuului mm. 3K-kattolaseja, 3K-eristyslaseja integroiduilla kaihtimilla, ulkokäytön palonsuojalaseja luodinsuoja luokituksella, itsestään puhdistuvia laseja (activ), 2K-ääneneristyslaseja sekä ovilaseja. Lähes kaikki eristyslasit valmistettiin laadukkaalla TPS-bu välilistalla. Mikäli kiinnostuit ja haluat tarkempia tietoja niin ota yhteyttä myyntiimme. Alla muutama lasityyppi avattuna.

Julkisivu:

3Ksuncool70-35/6s3kark/55.2molkark-12 TGI + integroitu kaihdin

Kattolasitus:

3K66.2 activ suncool 70/35 karkaistu/6s/44.2-15 TPS

Palonsuoja:

2K23br2s/Fireswissfoam30-15 -16 TGI

Sisätila ääneneristys:

44.2 optiphone/8karkaistu-16 TPS

Sisätila kaide:

44.2

 

 

 

 Tähän 
 
 
 
 

Emme seuraa kehitystä, viemme sitä eteenpäin.

Seloylla on vuosikymmenten kokemus koko suomalaisen lasirakentamisen kehityksestä ja kehittämisestä. Me tiedämme, miten suunnitellaan, valmistetaan ja toimitetaan erilaisia lasiratkaisuja tavalla, jonka ansioista asiakkaamme projektit menevät jouhevasti maaliin ja loppukäyttäjän tarpeet tulevat täytettyä parhaalla mahdollisella tavalla.

Tutustu yritykseen ja palveluihimme »

{literal}