Seloy Live

LED-lasi

Kolmikerroksinen lasielementti, jonka keskimmäinen lasi kuvioidaan ja valaistaan.

Valoa ikkunassa

LED-lasi on uudenlainen tapa herättää julkisivun tai sisäseinän merkinnät ja kuviot hohtavaan loistoon. Valaistuna elementit kuten porrasmerkinnät, logot tai seinägrafiikat näkyvät upeasti myös pimeällä ja tekevät tilasta viimeistellyn tuntuisen.
LED-lasissa on kolminkertainen rakenne, jonka keskilasi saadaan kuvioitua ja valaistua. Kuviona voi olla mikä tahansa lasipinnan mittoihin mahtuva graafinen elementti. Kahden muun lasin suojassa kuvio ei pääse vahingoittumaan tai likaantumaan. Valonlähde kestää 30.000–50.000 käyttötuntia, jonka jälkeen se voidaan vaihtaa uuteen. Oivallinen ratkaisu on valon ohjaaminen hämäräkytkimellä, jolloin valot eivät ole turhaan päällä valoisalla säällä. Vakiovärinä LED-lasissa on 4000 Kelvinin värilämpötila.

Emme seuraa kehitystä, viemme sitä eteenpäin.

Seloylla on vuosikymmenten kokemus koko suomalaisen lasirakentamisen kehityksestä ja kehittämisestä. Me tiedämme, miten suunnitellaan, valmistetaan ja toimitetaan erilaisia lasiratkaisuja tavalla, jonka ansioista asiakkaamme projektit menevät jouhevasti maaliin ja loppukäyttäjän tarpeet tulevat täytettyä parhaalla mahdollisella tavalla.

Tutustu yritykseen ja palveluihimme »