Seloy Live

Interaktiiviset lasituotteet

Valikoimamme uusin tulokas on interaktiivinen peili puukehyksillä, jossa kuva näkyy peilin läpi ja jota voidaan tarvittaessa ohjata kosketuksella. Älypeilissämme yhdistyy tyylikäs design ja viimeisin teknologia.

Interaktiivinen peilipinta

Yksi tuotekehityksemme helmi on läpinäkyvä interaktiivinen lasipinta, jota voidaan käyttää niin julkisivuissa kuin sisätilalasituksissakin. Patentoitu ratkaisu on herättänyt paljon kiinnostusta ja se tarjoaa uudenlaisia mahdollisuuksia kokea lasipinta. Suomalainen laatu, reiluus ja luotettavuus ovat osa jokaista hankettamme. Tuotekehitys sekä tuotteiden valmistus ja koonti tapahtuu tehtaallamme Huittisissa.

Seloy Live on seuraava askel lasin kehittämisessä joustavaksi rakennuselementiksi, joka muotoutuu ja reagoi tarpeittesi mukaan. Kaikki tuotteemme ovat erittäin kustomoitavia. Tutustu tarkemmin näihin tuotteisiin Seloy Liven omilla sivuilla.

 

Seloy Live

 

 

KYSY LISÄÄ – AUTAMME
MIELELLÄMME OIKEAN LASIN VALINNASSA.

Antti Nurminen

ANTTI NURMINEN
Interaktiiviset lasit
Puh. 010 839 5829
GSM 041 437 2030
antti.nurminen@seloy.fi

Emme seuraa kehitystä, viemme sitä eteenpäin.

Seloylla on vuosikymmenten kokemus koko suomalaisen lasirakentamisen kehityksestä ja kehittämisestä. Me tiedämme, miten suunnitellaan, valmistetaan ja toimitetaan erilaisia lasiratkaisuja tavalla, jonka ansioista asiakkaamme projektit menevät jouhevasti maaliin ja loppukäyttäjän tarpeet tulevat täytettyä parhaalla mahdollisella tavalla.

Tutustu yritykseen ja palveluihimme »