Seloy Live

Eristyslasit integroiduilla kaihtimilla

Huoltovapaa kaihdinratkaisu eristyslasiin.

Kestävän Seloy-eristyslasielementin sisällä kaihtimet ovat suojassa pölyltä, lialta ja ankariltakin sääolosuhteilta. Valmistamme kaihdinelementit omalla tehtaallamme Huittisissa laadukkailla ScreenLine®-sarjan kaihtimilla. Elementit valmistuvat eristyslasilinjallamme, ja isotkin sarjat valmistuvat kustannustehokkaasti. Siksi tuotteemme ovat erittäin laadukkaita ja turvallisia, ja kaikki rakenteet ovat testattuja.

Kaihtimien integrointi on tyylikäs valinta ja sopii monenlaisiin kohteisiin julkisrakennuksista yksityisasuntoihin. Usein esimerkiksi terveydenhuollon kohteissa ulkoisten kaihtimien tai verhojen asennus ei ole mahdollista, ja silloin paras valinta on laittaa kaihtimet eristyslasielementin välitilaan.

 

Integroitujen kaihtimien monet mahdollisuudet

Kaihdinelementtejä käytetään ikkunoissa, ovissa ja liukuovissa. Elementit valmistetaan aina tilauksesta, joten ne voidaan hyvin asentaa myös saneerauskohteeseen. Kaihtimet jäävät lasielementin sisälle, eivätkä siksi taitu tai mene solmuun. Laskemme tarvittavan rakenteen aina kohteen olosuhteiden mukaan niin, että elementin pumppausefekti on huomioitu ja kaihtimet mahtuvat kulkemaan elementin välitilassa vaivattomasti. Elementti pysyy tiiviinä, sillä minkäänlaisia läpivientejä ei tarvitse tehdä. Välitilaan asennettuja kaihtimia ei koskaan tarvitse puhdistaa eivätkä ne hankaloita ikkunoiden pesua. Tilaa säästyy, kun lasin pinnassa ei ole mitään. Sisätiloissa kaihtimia voidaan ohjata molemmilta puolilta. Ohjaimia on useanlaisia, sekä sähköllä toimivia että käsikäyttöisiä. Suosituimmat ohjausvaihtoehdot ovat sähkökäyttöinen kauko-ohjauksella tai mobiilisovelluksen avulla, sekä käsikäyttöiset naru-, sauva ja nuppiohjaimet.

Kaihtimet ovat turvallisia. Niistä ei roiku mitään mihin voisi sotkeutua, ohjaimet ovat antibakteerisiksi käsiteltyjä, ja nyt myös lasipinnat voidaan käsitellä turvallisesti antibakteerisiksi. Käyttämämme antibakteerinen pinnoite on suomalainen luonnontuote, jonka tehosta olemme teettäneet tutkimuksen nimenomaan lasipinnoillamme.

integroidut kaihtimet suunnittelijalle

Emme seuraa kehitystä, viemme sitä eteenpäin.

Seloylla on vuosikymmenten kokemus koko suomalaisen lasirakentamisen kehityksestä ja kehittämisestä. Me tiedämme, miten suunnitellaan, valmistetaan ja toimitetaan erilaisia lasiratkaisuja tavalla, jonka ansioista asiakkaamme projektit menevät jouhevasti maaliin ja loppukäyttäjän tarpeet tulevat täytettyä parhaalla mahdollisella tavalla.

Tutustu yritykseen ja palveluihimme »