Seloy Live

Eristyslasit integroiduilla kaihtimilla

Huoltovapaa kaihdinratkaisu eristyslasiin.

Kestävän Seloy-eristyslasielementin sisällä kaihtimet ovat suojassa pölyltä, lialta ja ankariltakin sääolosuhteilta. Kaihtimien integrointi on tyylikäs valinta ja sopii monenlaisiin kohteisiin julkisrakennuksista yksityisasuntoihin.

Kaihtimet siististi ikkunan välitilaan

Kaihtimet voidaan integroida ikkunoihin, oviin ja liukuoviin ja ne sopivat kaikkiin karmivaihtoehtoihin. Kaihtimet jäävät lasielementin sisälle, eivätkä siksi taitu tai mene solmuun. Elementti pysyy tiiviinä, sillä minkäänlaisia läpivientejä ei tarvitse tehdä. Välitilaan asennettuja kaihtimia ei koskaan tarvitse puhdistaa eivätkä ne hankaloita ikkunoiden pesua.
Käytämme laadukkaita italialaisia ScreenLine®-sarjan kaihtimia. Kaihdinvalmistajalla on vuosikymmenten kokemus erilaisista toteutuksista, ja kaikki rakenteet ovat testattuja. Saatavilla on laskos- ja perinteisiä kaihtimia sekä rullaverhoja useissa eri väreissä. Ohjaimia on useita eri malleja, sekä käsi- että sähkökäyttöisinä ja ne ovat antibakteerisiksi käsiteltyjä.

Emme seuraa kehitystä, viemme sitä eteenpäin.

Seloylla on vuosikymmenten kokemus koko suomalaisen lasirakentamisen kehityksestä ja kehittämisestä. Me tiedämme, miten suunnitellaan, valmistetaan ja toimitetaan erilaisia lasiratkaisuja tavalla, jonka ansioista asiakkaamme projektit menevät jouhevasti maaliin ja loppukäyttäjän tarpeet tulevat täytettyä parhaalla mahdollisella tavalla.

Tutustu yritykseen ja palveluihimme »