Seloy Live

AS OY TAMPEREEN WALLESMANNI

Asuinkerrostalo urbaanissa ympäristössä

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

As Oy Wallesmanni, 2020

Aivan Tampereen ytimessä sijaitseva As Oy Wallesmanni on mielenkiintoinen kohde osana uutta Kansi ja Areena kokonaisuutta. Se on kaksi osainen; lamelliosassa on 6 kerrosta ja Tampereen ylle kohoavassa 57m korkeassa torniosassa 17 kerrosta. Huoneistoja rakennuksessa on 217 ja liiketiloja 7.

Rakennuksen nimi juontaa juurensa entisaikojen nimismiehistä eli wallesmanneista. Tämä liittynee siihen, että se sijaitsee lähellä Sorinkadun poliisiasemaa. Nimi ei ole ainoa joka viittaa menneisyyteen, sillä talon betoniosaan on kuvattu 1900-luvun alun poliiseja sekä heidän varusteita ja muuta poliisityöhön liittyvää aiheistoa. Tämä teema näkyy myös liiketilojen lasiseinissä, jotka Seloy oy toimitti. Laseihin on digiprintattu mm. moottoripyörällä liikkeellä oleva wallesmanni. Lasiseinät on toteutettu SG-menetelmällä, joka yksinkertaistettuna tarkoittaa pintalistatonta lasitusta/lasitusjärjestelmää. Kyseisestä aiheesta voit halutessasi lukea lisää artikkelistamme Tietoa SG-lasituksesta. Tähän kohteeseen toimitimme lisäksi osastoivia palonsuojalaseja.

 Tähän 
 
 
 
 

Emme seuraa kehitystä, viemme sitä eteenpäin.

Seloylla on vuosikymmenten kokemus koko suomalaisen lasirakentamisen kehityksestä ja kehittämisestä. Me tiedämme, miten suunnitellaan, valmistetaan ja toimitetaan erilaisia lasiratkaisuja tavalla, jonka ansioista asiakkaamme projektit menevät jouhevasti maaliin ja loppukäyttäjän tarpeet tulevat täytettyä parhaalla mahdollisella tavalla.

Tutustu yritykseen ja palveluihimme »

{literal}