Seloy Live

4K-eristyslasit

Nelinkertainen eristyslasielementti on yksi taidonnäytteistämme ja tuotekehityksemme tuloksista. Tällä nelilasisella eristyslasielementillä voidaan saavuttaa jopa 0,3 W/m2K U-arvo!

Yleensä 4K-elementti joudutaan valmistamaan manuaalisesti käsin. Näin ollen elementti joudutaan täyttämään U-arvoa parantavalla argon-kaasulla käsin, joka on hankalaa, epävarmaa ja kallista.

Uuden tuotantomenetelmämme ansiosta pystymme valmistamaan nelinkertaiset eristyslasielementit täysin teollisesti. Näin ollen pystymme täyttämään eristyslasielementin kaasulla normaalisti ja saavutamme näin mahdollisimman hyvän U-arvon.

4K-elementin suositeltava vahvuus on noin 52-80 mm. Elementit varustetaan aina anticondensation -lasilla ulkopinnan huurtumisen estämiseksi. 

Voimme toteuttaa 4K-elementit myös erityiskirkkaalla (low-iron) lasilla.

Emme seuraa kehitystä, viemme sitä eteenpäin.

Seloylla on vuosikymmenten kokemus koko suomalaisen lasirakentamisen kehityksestä ja kehittämisestä. Me tiedämme, miten suunnitellaan, valmistetaan ja toimitetaan erilaisia lasiratkaisuja tavalla, jonka ansioista asiakkaamme projektit menevät jouhevasti maaliin ja loppukäyttäjän tarpeet tulevat täytettyä parhaalla mahdollisella tavalla.

Tutustu yritykseen ja palveluihimme »