Seloy Live

Seloy Oy

Seloy Oy on eristyslasivalmistuksen edelläkävijä. Investoimme ja kehitämme toimintaamme jatkuvasti, jotta voimme tarjota teollisesti eristyslaseja käyttäville yrityksille alan korkealuokkaisimman ja laajimman tuotevalikoiman.

 

Valmistamme eristyslaseja kaikkiin käyttötarkoituksiin ja kohteisiin

Viimeisimpiä investointejamme ovat vesileikkuukone, palolasijalostus ja täysin uusi toiminnanohjausjärjestelmä. Valmistuslinjamme ovat huipputeknologiaa ja samoin kuin tuotantoa valvovat laatuskannerimme. Nämä panostukset yhdessä varmistavat tavaramerkkimme: erittäin korkealaatuiset tuotteet.

Tuotteidemme laatua valvovat yhdessä Inspecta Sertifiointi Oy ja Valtion Teknillinen Tutkimuskeskus VTT eurooppalaisen standardin (SFS EN 1279-1:2005, SFS EN 1279-5:2005, SFS EN 1279-6:2003, TR 332:2008) edellyttämin toimenpitein.

Kaikki tuotteemme ovat CE-merkittyjä, mukaan lukien SG-eristyslasimme, kun se on on valmistettu TPS-BU-välilistalla. Edelläkävijöinä olemme tässä toisia Euroopassa ja ainoita Pohjoismaissa.

Me olemme perheyritys

Juuremme ovat syvällä, tulevaisuuden näkymät korkealla ja päätöksenteko lähellä. 30 vuoden kokemus takaa teknisen neuvontamme asiantuntijuuden. Sen ansiosta pystymme aina tarjoamaan asiakkaan tarpeisiin parhaiten sopivat eristyslasiratkaisut.

Osoituksena osaamisesta ja laadusta useat Suomen merkittävimmät ja vaativimmat rakennuskohteet valitsevat vuosittain eristyslasiratkaisumme. Esimerkkejä tällaisista kohteista löydät Referenssit-osiosta.

Seloy on nyt konserni

Perustimme maaliskuussa 2016 tytäryhtiön, joka on keskittynyt interaktiivisten- ja ns.älylasituotteidemme myyntiin ja markkinointiin. Yhtiö toimii nimellä Seloy Live Oy.